Adsense Lehetőség

 

Tehát egy rövid kis összefoglaló és szabályok:

Egy humorlapot osztogatsz be a fészbukra, a beosztott kép van megcsinálva, hogy rá kelljen kattintani a poénért, ami az érdeklődőt elhozza a weboldaladra,
ezen pedig a humor tartalmon kívül google reklámok vannak, az erre kattintásért fizetnek nekünk.
EGYSZERŰEN: ÉN ADOM A RENDSZERT, TE OSZTOGATSZ ÉS A REKLÁMBEVÉTELEN FELEZÜNK.

 

BŐVEBBEN:

 

Facebook posztoló kiegészítő mellékjövedelem lehetőség

Szórakoztató weboldalt üzemeltetünk. A tartalmakat kell egyszerű módon posztolni a közösségi médiába. (facebook, twitter, insta, stb..) Az oldalon rajta levő reklámok hozzák a bevételt amin osztozunk.

A munkamenet egyszerű leírása:
1. Jelentkezz minél több Facebook csoportba (ami a témába vág, humoros, vicces, egyéb beszélgetős csoportok ahová belefér ha szórakoztató dolgot posztolsz )
2. A megadott weboldalt megnyitod (akár mobilon, akár asztali gépen). Az aljára mész, bejelentkezel, és a ‘PROFILOM’ menüpontban mindig megtalálod a posztokat amiket osztogatnod kell. Kikeresel egy poént, rákattintasz hogy megnyíljon  és a vicc alatt lévő megosztó gombbal posztolsz a csoportokba vagy az idővonaladra. Mellékelt rajzon ez jól látható.
3. Egy azonos poént max. három csoportba posztolj, utána másikkal folytasd. Kb.napi öt-hat kört kell így futni, tehát napi hatszor kell posztolni a csoportokba.

 

SZABÁLYOK:
1. a saját reklámodra az oldalon soha ne kattints rá, mert tiltanak !
2. OSZTOGATÁS: napi 6-7 alkalommal kell, kb . 6×10 percet vesz igénybe egy nap. Érdemes elosztani, tehát reggel 7-től már lehet és max este 21.00-22.00 óráig. (ha ezt nem tudod rászánni, kérlek ne is jelentkezz, mert mástól veszed el az esélyt aki becsülettel osztogatna) Egy alkalomnál kb 5-6 vicc csoportba osszál, úgy hogy lehetőleg mindenhova más-más poént. Megosztani lehet úgy is hogy a linkjét kimásolod és beilleszted a fészbuk csoportba, de úgy is hogy a poén alatti kék megosztás gombra nyomsz (ez utóbbi mobilkészülékről csinálva praktikusabb)

– ezenkívül saját idővonaladra is oszthatsz
– az ügyesebbek saját fész csoportot is vagy messenger csoportot csinálhatnak erre a célra
– fészbukon kívülre is oszthatsz (insta, google+, twitter, stb. de fő lényeg a fészbuk)
– beosztásnál írhatsz megjegyzés hogy” ha tetszett a poén, köszönöm ha megosztod” vagy hasonlót, ez is lendíthet a nézettségen
– napi szinten 10-15 új poén kerül fel, töreked a változatosságra, előfordul hogy ismételned kell, akkor próbáld azt amit régebben osztottál be
3. Elszámolás minden hónap 23-án, az előző hónap bevétele van elszámolva, számlára vagy paypalra kapod a pénzt, akkor ha összejött 5000 Ft (ez a min. kifizetési küszöb)
4. egy piros számláló mutatja alul, hogy éppen mennyien nézik az oldalad, ha az 50 vagy a fölött van akkor már sínen vagy !
5. Messengeren bármikor kérdezhettek tőlem

 

 

Elszámolás, eredmények:

A kattintások után járó bevételt fele-fele arányban osszuk el, tehát az 50%-a a tied.
Az esti órákban látható itt az oldalon az aznapi elért bevételed, ahogy a rendszer mutatja (annak értelem szerűen a felét kell venned, az a te napi kereseted)  kifizetési limit 5.000 Ft , minden hó 2-án. Kérhető paypalra vagy számlára. Az oldalon piros számlálóban látod mennyien vannak, ez a szám jó ha ötven felett van.

 

Példa a megosztási folyamatra:

Regisztrálás után saját oldalad lesz.  Kezdés előtt mindenképp keress meg messengeren és Jelentkezz a csoportba: https://www.facebook.com/groups/1005152882828905/

 

Humormagazin osztogatós munka