Facebook kampány

REFERENCIÁK, AVAGY Így fog kinézni a Facebookon az Ön hirdetése:

FIX(nem mozgó) GRAFIKUS HIRDETÉS:

 

 

 

 

 

MOZGÓ ANIMÁCIÓS GRAFIKUS HIRDETÉSEK:

 

 

 

 

 

 

 

 

HIRDETÉS 2

 

HIRDETÉS 3

 

HIRDETÉS 4

 

HIRDETÉS 5

 

 

LEÍRÁS (kifejezetten a mostani helyzetben ajánljuk amikor mindenkinek jól jön egy kis “újra indító” reklám bomba):
Kéthetes facebook kampányunkat azon cégek, vállalkozások részére dolgoztuk ki melyeknek gyors és hatékony segítségre van szüksége a vállalkozás be, vagy újra indításában, ügyfél, vagy vendégkör bővítésben. Ezzel modern hirdetési formával szinte napok alatt ismertté lehet tenni és be lehet reklámozni a tevékenységet, pontosan a földrajzilag kívánt területre és célzottan azoknak akiket érdekelhet.
És pontosan ebben rejlik a közösségi média erejét, azaz Facebook által megjelenített hirdetések óriási hatékonysága, hogy azokhoz az emberekhez jut el (azok idővonalán jelenik meg) akiket ez potenciálisan érdekelhet.

A hirdető által küldött képekből, egyéb információkból grafikai anyagot készítünk, mely a szemléltető mintán látható tetszetős hirdetésként kerül bele a Facebook kampányba. A kép alatti ‘BOLT FELKERESÉSE’ vagy ‘BŐVEBB INFORMÁCIÓ’ gombra kattintva pedig az Ön weboldalára, jut az érdeklődő, akár rögtön egy megrendelés, vagy egy bővebb leírás részhez. (Amennyiben a honlapján kell frissíteni vagy igazítani, külön megbeszélés alapján természetesen ezt is vállaljuk)

Ajánlott futamidő az első kampányra két hét.  Hetente statisztikát küldünk a hirdetés hatékonyságáról a megrendelőnek.
A kampány ára 29.900 Ft.

JELENTKEZÉS